LOGIN
اخبار مراکز
shirazi.ir
استمرار مجالس ذکر اهل بيت عليهم السلام در بعثه آيت الله العظمي شيرازي
کد 1891
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 17 آذر 1387 - 8 ذوالحجّة الحرام 1429

 

بعثه آيت الله العظمي سيد صادق شيرازي دام ظله روزانه شاهد حضور خيل کثيري از حجاج بيت الله الحرام است که در مجالس ذکر فضايل اهل بيت عليهم السلام در بعثه مرجع عالي قدر شرکت مي کنند.

در مراسمي که روز پنج شنبه گذشته 15آذرماه1387 با حضور جمع فراواني از زائران خانه خدا در بعثه مرجع عالي قدر برگزار شد حجت الاسلام شيخ عبدالحسن اسدي درباره شتاب کردن در اعمال خير سخناني ايراد داشت.

او با اشاره به آيه شريفه «وَسَارِعُواْ إِلَي مَغْفِرَةٍ مِّن رَّبِّکُمْ وَجَنَّةٍ عَرْضُهَا السَّمَاوَاتُ وَالأَرْضُ أُعِدَّتْ لِلْمُتَّقِينَ(1)؛ شتاب کنيد براي رسيدن به آمرزش پروردگارتان و بهشتي که وسعت آن، آسمان ها و زمين است و براي پرهيزگاران آماده شده است» خاطر نشان کرد: خداي متعال در اين آيه شريفه ما را به پيشي گرفتن بر اعمال خير و شتاب کردن در نيکي ها فرمان داده و براي چنين کاري بهشت گسترده خود را وعده داده است که عرض آن به اندازه آسمان ها و زمين است.

در مجلس سوگواري بعد از ظهر نيز حجت الاسلام شرعي به زبان فارسي بياناتي ايراد نمود و پس از آن يکي از مداحان اهل بيت عليهم السلام به نوحه سرايي و قرائت دعا پرداخت و فضاي ويژه اي به بعثه مرجع عالي قدر بخشيد.

پس از پايان يافتن اين مراسم زائران خانه خدا با حجج اسلام ومسلمين سيد حسين و سيد احمد شيرازي ديدار و گفتگو کردند.

 

 

 

 

 

 

از سوي ديگر حجت الاسلام والمسلمين سيد احمد شيرازي در ادامه سلسله بازديدها از کاروان هاي زيارتي حج، با اعضاي کاروان «الغدير» از قطيف عربستان ديدار نمود و در جمع آنان سخنراني کرد.

او با اشاره به آيه شريفه «اللّهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُواْ يُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَي النُّوُرِ(2)؛ خدا ياور مؤمنان است و آنها را از تاريکي به روشنايي مي برد» اظهار داشت: در طي تاريخ بسياري از منحرفان از مکتب اهل بيت عليهم السلام با آيين تشيع آشنا شدند و به اين مکتب جان بخش دل سپردند. برخي از اين افراد پدران يا نياکانشان از دشمنان نامبردار اهل بيت عليهم السلام بودند. يکي از اين افراد عالم و اديب شيعي محمود بن حسين است که به لقب «کشاجم» معروف است که هر يک از حروف اين کلمه اختصاري براي يکي از دانش ها و فضايل اوست: کاف در کشاجم به معناي کاتب يعني نويسنده، شين به معناي شاعر، الف به معناي اديب، جيم به معناي جواد و بخشنده، و ميم به معناي منجم است. او از ادباي نامبردار شيعه است که اشعاري دلکش در مصائب سيد و سالار شهيدان حضرت اباعبدالله الحسين عليه السلام سروده است. شايد تعجب کنيد که اين شاعر شيعي نوه سندي بن شاهک زندانبان و قاتل امام موسي کاظم عليه السلام است که اساساً مسلمان نبود و يهودي يا مجوسي بود.

حجت الاسلام سيد احمد شيرازي در ادامه از علما، مفسران، شخصيت هاي تاريخي و محدثاني نام برد که در ابتدا از عامه بودند و سپس به آيين تشيع گراييدند.

وي در پايان تأکيد کرد: زندگي انسان در گذر است و تا چشم بر نهد سپري شده است در اين ميان اگر انسان بتواند مقدمات هدايت کسي را فراهم کند، با مرگ وي پرونده اعمالش بسته نخواهد شد و پس از مرگ، در تمام اعمال نيک کساني که به واسطه او هدايت شده اند، شريک خواهد بود. از اين رو شايسته است سخنان و معارف اهل بيت عليهم السلام را به شيوه هاي گوناگون به ديگران برسانيم و جهان را با نور آنان آشنا کنيم.

 

 

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

 

 

1) آل عمران (3)، آيه 133.

2) بقره (2)، آيه 257.

 

 

 

 

 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.