LOGIN
دیدارها
shirazi.ir
"مرجع عالي قدر:"
جوانان، امانت خداي متعال و خاندان رسالت عليهم السلام هستند،پس بايد به آنان توجه داشت
کد 2242
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 14 بهمن 1388 - 18 صفر الأحزان 1431

 
 

 
در روز پنج شنبه دوازدهم ماه صفر المظفر 1431 ق. (8/11/1388) هيئتي متشکل از استادان و مديران مدرسه امام علي عليه السلام مهاجران عراقي در شهر مقدس قم، با مرجع عالي قدر حضرت آيت الله العظمي حاج سيد صادق حسيني شيرازي مدظله العالي ديدار کردند و گزارشي کوتاه از عملکرد و سيستم آموزشي اين مدرسه تقديم معظم له نمودند.

سپس مرجع عالي قدر، ضمن بياناتي گهربار خطاب به آنان فرمودند: رسول گرامي اسلام صلي الله عليه وآله پس از بعثت، سيزده سال از عمر شريف خود را در مکه مکرمه و ده سال پاياني آن را در مدينه منوره سپري نمودند و با تمام تلاشي که در مکه براي نشر اسلام کردند، تنها دويست نفر به حضرتش ايمان آوردند که سيزده تن از آنان نيز منافق بودند اما در مدينه وضع متفاوت بود، چرا که گاهي تنها در يک روز دويست نفر مسلمان مي شدند.

مسلماً فعاليت آن حضرت در مکه و در مدينه يکسان بود، ولي در مکه خفقان و آزار و محدوديت، حاکم بود، در حالي که در مدينه مردم فرصت يافتند تا اخلاق و سيره آن حضرت را با تمام وجود لمس و ويژگي هاي والاي ايشان را از نزديک تجربه کنند.

بدين ترتيب دريافتند که حضرتش براي سعادتمند شدن آنان مبعوث شده است. خداي متعال درباره گرايش روز افزون مردم به حضرتش و پذيرفتن اسلام مي فرمايد: «وَرَأَيْتَ النَّاسَ يَدْخُلُونَ فِي دِينِ اللَّهِ أَفْوَاجاً؛(1) و ببيني که مردم دسته دسته در دين خدا درآيند».

معظم له افزودند: شرايط روزگار ما با شرايط عصر رسول خدا صلي الله عليه وآله در مدينه منوره همگوني هايي دارد. امروزه آزادي نسبي وجود دارد که مي توان در سايه آن، شخصيت والاي ائمه اطهار عليهم السلام به ويژه حضرت صديقه کبري فاطمه زهرا سلام الله عليها و مولايمان حضرت بقية الله الأعظم مهدي موعود عجّل الله تعالي فرجه الشريف را به جهانيان معرفي کرد.

آيت الله العظمي شيرازي مدظله العالي تأکيد کردند: امروز بايد با تمام توان در راه آشنا کردن جهان با سيره رسول خدا صلي الله عليه وآله و سيره اهل بيت عليهم السلام بکوشيم. البته فعاليت هايي که در اين زمينه صورت مي گيرد در عين حالي که اندک است، اما در پي همين تلاش اندک، مي بينيم در سراسر جهان، اسلام در حال گسترش است و بت پرستان، مشرکان و منحرفان از مکتب اهل بيت عليهم السلام به مکتب نوراني تشيع مي گروند.

مرجع عالي قدر در ادامه فرمودند: جوانان، امانت هاي خداي متعال و خاندان رسالت عليهم السلام در دست ما هستند و ما وظيفه داريم از اين امانت به خوبي حفاظت و صيانت نموده، تلاش روز افزون خود را مصروف آنان کنيم، چرا که در پذيرش حق و گرايش به خير، شتابنده تر و مشتاق ترند. لذا وظيفه ما و شما و تمام متوليان امور جوانان و فرهيختگان است که همت گماشته، جوانان را با فرهنگ و آموزه هاي اسلام پرورانده، بدين وسيله از گزند جريان هاي فاسد و منحرف در امان شان داريم؛ جريان هايي که تمام توان خود را به کار مي بندند تا جوانان را از مسير درست و اسلام حقيقي که در رسول خدا صلي الله عليه وآله و فرهنگ و آموزه هاي اهل بيت عليهم السلام متبلور است منحرف کنند.

وظيفه همگان در اين زمينه حکم مي کند که پايه و اساس اعتقادي جوانان و نوجوانان را تقويت کنيم و آنان را با مجالس اهل بيت عليهم السلام پيوند دهيم و آن را استمرار بخشيم. ديگر اين که بايد به آنان فرصت داده شود تا آراي خود را بازگويند تا با ديدگاه شان درباره آنچه در اطراف شان مي گذرد آشنا شويم و در اين راه سعه صدر به خرج دهيم.

حال اگر کسي از اصلاح فکر و عقيده جوانان يا نوجوانان ناتوان ماند، او را با کسي آشنا کند که بتواند پاسخش را بدهد و او را در مسير صحيح قرار دهد. فراموش نکنيم که اگر جواني هدايت شود، تمام تاريخ هدايت خواهد شد.

گفتني است که مدرسه امام علي عليه السلام بزرگ ترين آموزشگاه مهاجران عراقي در شهر مقدس قم و شامل سه مرحله آموزشي: ابتدايي، راهنمايي و دبيرستان است.

 
 

 

 
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

1) سوره نصر، آيه2.

  • نظری برای این خبر درج نشده است.