LOGIN
دیدارها
shirazi.ir
دیدار طلاب حوزه علمیه نجف اشرف با مرجع عالیقدر
کد 2610
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 16 خرداد 1390 - 3 رجب الأصب 1432

در روز یکشنبه هجدهم ماه جمادی الثانی 1432ق جمعی از طلاب علوم دینی حوزه ی علمیه ی امام جواد علیه السلام نجف اشرف با بزرگ مرجع جهان تشیع حضرت آیت الله العظمی حاج سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی در شهر مقدس قم دیدار کردند.

مرجع عالیقدر ضمن خوشامدگویی به میهمانان، به تبیین معیار سنجش و ارزش واقعی انسان ها پرداختند و فرمودند: امیرالمؤمنین علی علیه السلام فرمودند: «قیمة کل امرئ ما یحسن؛(1) ارزش هر انسانی به توانمندی های اوست».

ارزش انسانها به دارایی یا فقر، تندرستی یا بیماری، شخصیت اجتماعی یا شخصیت سیاسی او و مقدار این دو بُعد نیست، چراکه این ارزش ها، اعتباری و فناشدنی است و انسان یک روز توانمند و روز دیگر مستمند و زمانی تندرست و چند صباحی بیمار است، بلکه ارزش حقیقی و ماندگار انسان همانی است که امیرالمؤمنین علیه السلام به آن تصریح نمودند.

مرجع عالیقدر در مقام توضیح و آموزه ی والای امیرالمؤمنین علی علیه السلام فرمودند: هریک از دانشجویان علوم دینی پس از سالها تعلیم و تعلم آن مقدار منزلت خواهند داشت که از عقاید حقه ی اهل بیت علیهم السلام فراگرفته باشد، احکام شرعی ـ که اهل بیت علیهم السلام تبیین کرده اند ـ را آموخته باشد و خود را به اخلاق والا آراسته باشد.

آیت الله العظمی شیرازی مدظله العالی در ادامه تأکید کردند: بسیاری از گذشتگان، همانند شما عمر خود را در جوار حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام سپری کرده اند که یکی از آنان شیخ انصاری بود. علمای دیگری چون سید بحرالعلوم، آخوند خراسانی و سید کاظم طباطبائی (صاحب عروه) ـ که رحمت و رضوان خدا بر آنان باد ـ ریزه خوار سفره امیرالمؤمنین علی علیه السلام در نجف اشرف بودند. بدیهی است که آنان روزی همانند شما روزگاری طلبه های جوان بودند، اما به دلیل فراگیری نیک و تلاش فوق العاده شان در این راه، عالمانی برجسته و بزرگ شدند.

شما طلاب جوان ـ که توفیق مجاورت حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام را یافته اید و در کنار بارگاه مطهرش زندگی می کنید ـ بکوشید با فراگیری کافی و وافی بر علم و معرفت خود بیفزایید، تلاش کنید، عزمی استوار داشته، بر کسب دانش مصمم باشید و از پایبندی به تقوای الهی غافل نشوید تا ان شاء الله تعالی از توفیق روز افزون برخوردار شوید.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
1. تحف العقول، ص201.
 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.