LOGIN
دیدارها
shirazi.ir
"آیت الله العظمی شیرازی مدظله العالی: "
جهان امروز، تشنه ی معارف و اندیشه های اهل بیت علیهم السلام است
کد 2709
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 29 شهریور 1390 - 21 شوال المكرّم 1432
 
هیئتی از علما و فضلا و جمعی از ائمه ی جمعه و جماعت، خطبا و وعاظ آستان مقدس حسینی و اساتید و طلاب حوزه ی علمیه ی شهر سماوه ی عراق، در شهر مقدس قم با بزرگ مرجع جهان تشیع، حضرت آیت الله العظمی حاج سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی دیدار کردند.

در این دیدار مرجع عالیقدر ضمن استقبال از میهمانان، بیانات ارزشمندی ایراد فرمودند.

معظم له در ابتدا با اشاره به وظایف علما و طلاب علوم دینی و نقش مهم آنان در جامعه فرمودند: شما در حال حاضر به تحصیل علوم دینی مشغولید و برخی گوینده ی مذهبی و عده ای نیز مدرس حوزه هستید، اما در آینده مسئولیت سنگینی نسبت به تشیع و شیعیان عراق و سراسر جهان بر دوش خواهید داشت.

در روزگاران گذشته بسیاری از طلاب علوم دینی زیستند، درس خواندند و تبلیغ دین خدا کردند و وظیفه ی آموزش به دیگران را بر عهده گرفتند و سرانجام از این دنیا کوچ کردند والبته شماری از آنان جاودانه شدند و نام و آثارشان تا به امروز زنده مانده و تا واپسین روز هستی ماندگار خواهد بود.

شما نیز ـ ان شاء الله ـ پس از عمری طولانی، با برکت و آکنده از سعادت و سلامت، بعد از ایفای نقش و رسالتی که بر عهده دارید و ما به همراهتان در محضر الهی حضور یافته و به ازای آنچه در دنیا انجام داده ایم پاداش خواهیم گرفت.

آیت الله العظمی شیرازی مدظله العالی در ادامه فرمودند: نام و یاد علما و فقهای از سلف صالح، مانند: شیخ مفید، شیخ طوسی، علامه حلی، محقق حلی، سید بحرالعلوم، شیخ انصاری، میرزای نائینی و محقق عراقی ـ که خشنودی خدا شامل حالشان باد ـ جاودانه ماندند، چون به دو مقوله بسیار اهمیت داده، بر آن مواظبت و مداومت داشتند.

1. بسیج علمی؛
2. تقوای حقیقی.

ایشان افزودند: این عالمان از آن جهت جاودانه و بلند آوازه شدند که لحظه ای از وقت خود را تلف نکردند و تمام عمر خود را در درس خواندن، تدریس، مطالعه و تحقیق سپری کردند و تقوای الهی را در تمام لحظات و زوایای زندگی خویش رعایت کردند.

معظم له تأکید کردند: هریک از شما بر پایبندی به دو اصل یادشده تصمیم بگیرد، حتما همانند دیگر عالمان جاودانه خواهد شد، چرا که علتِ مُحدثه همچنان باقی است. پس برای انجام آن، عزم خود را جزم کنید تا توفیق الهی یارتان گردد.

دیگر وظیفه ای که بر عهده ی شما نهاده شده است تشویق دیگران به پیوستن به حوزه ی علمیه و فراگیری علوم دینی است تا آنان نیز در آینده عالمانی پرهیزگار شوند و چونان سدّی محکم در برابر باطل بایستند.

آن گاه مرجع عالیقدر به تعیین نقش رسانه و تبلیغات اسلامی در حال حاضر و آینده و ضرورت آن، فعالیت باطل گرایان و صاحبان اندیشه های گمراه و تلاش آنان برای گمراه کردن و دور نمودن مردم از اسلام حقیقیِ متبلور در اسلام رسول خدا صلی الله علیه وآله و ائمه ی اطهار علیهم السلام پرداخته، فرمودند: جهان آینده به دهکده ای کوچک تبدیل خواهد شد، لذا گمراهان و باطل کاران تمام سعی و توان خود را برای پرورش میلیون ها مبلّغ هزینه می کنند تا از این طریق افکار باطل خود را ترویج کنند.

از این رو جهان به اندیشه ی اهل بیت علیهم السلام نیاز دارد و تأمین این نیاز مستلزم وجود میلیون ها انسانی است که مانند شما حاملان اندیشه و فرهنگ اهل بیت علیهم السلام باشند.

حضرت آیت الله العظمی شیرازی مدظله العالی در خاتمه با تاکید بر مقاومت در مقابل سختی ها و ناملایمات این راه فرمودند: در راه عمل به دو مقوله ی صدرِ سخن بکوشید و از پای نایستید، زیرا آن گاه است که خواهید توانست مسئولیت خود را چنان که بایسته است به انجام رسانید و البته خدای متعال شما را موفق خواهد کرد.

توفیق یکایک شما را در عمل به اموری که بیان شد از خدای منان مسئلت دارم.
 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.