LOGIN
دیدارها
shirazi.ir
آية الله العظمي شيرازي: مقام علم و عالم بلندترين مقامي است که به همان اندازه وظيفه و مسئوليت مي آورد
کد 328
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 12 اردیبهشت 1383 - 11 ربيع الأول 1425
آية الله العظمي سيد صادق شيرازي روز گذشته (پنج شنبه نهم ماه ربيع الاول) در ديدار با جمع کثيري از جوانان دختر و پسر دانش آموز، دانشجو و طلبه که از شهر اصفهان به قم سفر کرده بودند ضمن بيان سخناني با اشاره به آيه اي از کلام الله مجيد که مي فرمايد: «هل يستوي الذين يعلمون والذين لا يعلمون» اظهار داشتند: مقام علم و عالم بلندترين مقام بوده که به همان درجه که اين مقام بلند است، وظيفه و مسئوليت آن نيز بلند و سنگين است.
ايشان با تصريح بر اين که خداي متعال در آيه کريمه مي فرمايد: آيا کساني که مي دانند و کساني که جاهل هستند و نمي دانند يکسان هستند، افزودند: معني اين آيه استفهام انکار ابطالي است يعني خير اين دو، مثل هم نيستند و دانا با نادان و علم با جهل متفاوت است.
معظم له ادامه دادند: در روآية آمده است، کساني که عالم هستند اما عمل به علمشان نمي کنند در جهنّم سخت ترين عذاب را خواهند داشت در عين حالي که عالم چنين مقام بلندي را دارد مسئوليت او نيز به همان درجه بلند و سنگين است.
آية الله العظمي شيرازي خاطر نشان کردند: کساني که در مقام تحصيل علم، خصوصاً علوم اهل بيت عليهم السلام هستند بايد توجه داشته باشند که اين مقام جايگاه رفيعي است و براي بهره گيري بهتر از چنين مقامي بايد دقت بيشتري نمايند.
ايشان تصريح کردند: براي رسيدن به اين منظور انسان ابتدا بايد سعي کند هر چه را که مي آموزد و به آن باور پيدا مي کند به آن عمل نموده و نسبت به آن پايبند شود تا عالم بي عمل نباشد و مطلب ديگر آن که سفارش و توصيه حضرت رضا عليه السلام در دعايي فرمودند: «ترحم الله من احياء أمرنا»؛ که پس از اين دعاي حضرت عرض شد اين دعاي شما مشمول کيست؟ و چه کساني احياي امر شما را مي کنند؟ که حضرت در پاسخ فرموده اند: کساني که علوم ما را فرا گرفته و به ديگران منتقل مي کنند.
ايشان در پايان اظهار اميدواري کردند: خداي متعال توفيق فراگيري علم و عمل به آن را به همگي ما عنايت فرمايد.

  • نظری برای این خبر درج نشده است.