LOGIN
خبر
shirazi.ir
"آية الله العظمي شيرازي در ديدار با اعضاي هيئت بيت العباس: "
بايد همه تلاش ها و نيروهايمان را در راه نشر حق و فضيلت بسيج کنيم
کد 525
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 29 دی 1383 - 7 ذوالحجّة الحرام 1425

جمعي از خواهران و برادران هيئت «بيت العباس» اصفهان با حضرت آية الله العظمي سيد صادق حسيني شيرازي دام ظله ديدار کردند.

در سخناني که معظم له در باب دشواري ها و فشارهايي که در طول تاريخ بر شيعه وارد شده است فرمودند: « از صدر اسلام تاکنون و در همه جا، شيعيان با تبعيد و مبارزه دست به گريبان بوده اند ولي پيروزي، هميشه با انديشه ها و ارزش هاي آنان همراه بوده است؛ زيرا آنان پيرو اهل بيت عليهم السلام، يعني حق مي باشند و حق هميشه پيروز است».

ايشان در بخش ديگري از سخنان خود، معرفي اهل بيت عليهم السلام را وظيفه شيعيان دانست و فرمود: معرفي اهل بيت عليهم السلام وظيفه اي است که بر دوش ما شيعيان سنگيني مي کند؛ چرا که بسياري از مردم نسبت به اهل بيت عليهم السلام معرفت و اعتقاد درست و استواري ندارند و چنان که بايد عارف به حق آن ذرات مقدسه نيستند».

ايشان از مردم خواست همه نيروي خود را در اين راه به کار گيرند و تأکيد فرمود: «در روايت آمده است که اميرمؤمنان عليه السلام فرمودند: «رأي الشيخ احب الي من جلد الغلام؛(1) تدبير پير را از رشادت جوان بيشتر دوست دارم.»

نيرو و نشاط در جوانان فراوان است ولي بزرگترها آگاهي و تجربه دارند و جوانان بايد از اين آگاهي و تجربه بزرگسالان براي به کار گرفتن نيروهاي خود در راه نشر ارزش هاي اهل بيت عليهم السلام استفاده کنند. اگر تجربه پيران با نيروي جوانان جمع شود، اثر شگرفي خواهد داشت».

ايشان همچنين فرمودند: «بسياري از مردم هستند که اهل بيت عليهم السلام را دوست دارند ولي در مسير آنان قدم ننهاده اند». سپس در تأييد اين سخن ماجرايي نقل فرمودند که مضمون آن چنين است:

ايشان در يکي از مناسبات ديني در مجلسي حضور مي يافت. يک روز پس از آن که خطيب مجلس از منبر پايين آمد، دو نفر نزد او آمدند و يکي از آن دو در معرفي دوستش گفت: اين شخص يک ديوان شعر درباره حضرت سيد الشهدا عليه السلام سروده است.

ايشان فرمودند: « وقتي نام او را پرسيدم فهميدم که مسلمان نيست. به او گفتم: به نظرت آيا امام حسين عليه السلام انسان خوب و عاقلي بود؟ از سؤال من ناراحت شد و گفت: چه کسي بهتر و عاقل تر از امام حسين؟ گفتم: هيچ مي داني امام حسين عليه السلام فرزندان و برادران و يارانش را در راه خداي متعال فدا کرد؟ اگر قبول داري که آن حضرت بهتر از ديگران و انساني خردمند بود، پس چرا پيرو ارزش هايي که آن حضرت همه چيز خود را فداي آن کرد نمي شوي و به دين اسلام در نمي آيي؟

آية الله العظمي سيد صادق حسيني شيرازي سپس اين پرسش را مطرح کرد که مسؤليت هدايت اين قبيل افراد بر عهده چه کسي است؟

ايشان شروط موفقيت در اين راه را يادآور شد و آن را در اخلاص، کوشش و برخورداري از اخلاق نيکو خلاصه کرد.

معظم له در پايان براي حاضران موفقيت بيشتر و عاقبت به خيري را آرزو کرد.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

1) نهج البلاغه، حکمت 86.

  • نظری برای این خبر درج نشده است.