LOGIN
دیدارها
shirazi.ir
"حضرت آیت الله العظمی شیرازی در دیدار جمعی از مؤمنان طویریج عراق:"
خدای تبارک و تعالی دل های پاک و پیراسته را دوست می دارد
کد 8207
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 15 فروردین 1398 - 28 رجب الأصب 1440
در روز پنجشنبه 8 فروردین 1398 جمعی از مردم طویریج عراق به همراه شماری از مسئولان و صاحبان موکب های حسینی با مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی حاج سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی در شهر مقدس قم دیدار کردند و از سوی معظم له مورد استقبال قرار گرفتند.

آن گاه حضرت آیت الله العظمی شیرازی دام ظله در جمع میهمانان بیاناتی ایراد کردند و فرمودند: قرآن کریم می فرماید: «هُمْ دَرَجَاتٌ عِنْدَ اللَّهِ؛ [هر یک از] ایشان را نزد خداوند درجاتی است» (آل عمران/163).

این آیه کریمه تصریح دارد مؤمنان که شما نیز از آنان هستید در روز قیامت در یک درجه و رتبه نیستند، بلکه در مراتب و درجاتی متفاوت قرار دارند، بدین معنا که افرادی از درجه بالاتر برخوردار هستند و برخی نیز در درجه پایین تر یا متوسط قرار دارند.

ایشان در بیان این مطلب فرمودند: مراتب و درجات افراد در آخرت را نیت و اعمال صالح آنان در دنیا تعیین می کند و بر این اساس بر پایه نیت خود برخوردار خواهید شد و این مطلب برای دنیا و آخرت است. قرآن کریم می فرماید: «وَمَنْ یَعْمَلْ مِنَ الصَّالِحَاتِ مِنْ ذَکَرٍ أَوْ أُنْثَی وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَأُولَئِکَ یَدْخُلُونَ الْجَنَّةَ وَلَا یُظْلَمُونَ نَقِیرًا؛ و کسانی که کارهای شایسته کنند چه مرد باشند یا زن در حالی که مؤمن باشند آنان داخل بهشت می ‌شوند و به قدر گودی پشت هسته خرمایی مورد ستم قرار نمی‌ گیرند» (نساء/124).

بنابر این وعده خدای سبحان مبنای نیل به درجات عالی در قیامت عمل صالح است و زن و مرد، پیر و جوان و دختر و پسر در این مقوله یکسان هستند.

ایشان خطاب به میهمانان خود تأکید کرده و فرمودند: شما که در سفر زیارت حضرت رضا علیه السلام و خواهر بزرگوار ایشان کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها هستید باید و باید عزم و اراده خود را بر این امر استوار و جزم کنید که درجات خود را بالا و بالاتر ببرید و نیت خود را صالح و نیکو گردانید و قلب خود را از ناخالصی ها و شائبه ها بپیرایید و بدانید که خدای تبارک و تعالی دل های پاک و پیراسته را دوست می دارد.

حضرت آیت الله العظمی شیرازی مدظله العالی توضیح دادند و فرمودند: سرورمان رسول خدا صلی الله علیه وآله پیوسته مورد آزار دشمنان خود یعنی مشرکان قرار داشتند، به این معنا که حضرتش را آماج ضربات سنگ قرار می دادند به گونه ای که از بدن شریف و پاک آن حضرت خون روان می شد، با این حال آن حضرت آنان را نفرین نکردند، بلکه در حق ایشان دعا کرده، به درگاه حضرت حق عرض می کردند: «اللهم اهد قومی فانهم لا یعلمون؛ بارخدایا، قوم مرا هدایت فرما که [هیچ] نمی دانند».

این رفتار و سلوک رسول خدا صلی الله علیه وآله نشانه قلب پاک و پیراسته است. وانگهی قرآن کریم الگوگیری از رسول خدا صلی الله علیه وآله را از ما می خواهد، آنجا که می فرماید: «لَقَدْ کَانَ لَکُمْ فِی رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ؛ قطعا برای شما در [اقتدا به] رسول خدا سرمشقی نیکوست» (احزاب/21).

مرجع عالیقدر در پایان سخنان و رهنمودهای گرانسنگ خود خطاب به میهمانان فرمودند: شما در سفر عبادت هستید، لذا عزم خود را جزم کنید که درجات خود را بالا و بالاتر برده و بر آن بیفزایید. من شما را دعا می کنم و شما نیز مرا دعا کنید.
 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.