LOGIN
دیدارها
shirazi.ir
"حضرت آیت الله العظمی شیرازی در دیدار مستبصرانی از ماداگاسکار:"
زن جهانی از انرژی است و به تنهایی می تواند امتی را هدایت و اصلاح کند
کد 9229
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 12 مهر 1398 - 5 صفر الأحزان 1441
در صبحگاه روز سه شنبه دوم ماه صفر الأحزان سال 1441ق (1398/7/9) جمعی از مردان و زنان از کشور ماداگاسکار که به برکت نور اهل بیت علیهم السلام مستبصر شده و مذهب تشیع را برگزیده اند که پس از ورود به کشور ایران برای شرکت در مراسم میلیونی زیارت اربعین حسینی عازم کربلای معلی هستند با مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی حاج سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی در شهر مقدس قم دیدار کردند و مورد استقبال ایشان قرار گرفتند.

معظم له در جمع میهمانان خود ضمن بیاناتی فرمودند: در تاریخ آمده است که یکی از راهبان مسیحیِ معاصر حکومت امیرمؤمنان علیه السلام پسری داشت به نام «سن سن». او بر آیین مسیحیت از دنیا رفت، ولی پسرش «سن سن» مسیحیت را ترک گفت و مسلمان شد، اما با خط اهل بیت علیهم السلام بیگانه و از آن رویگردان بود که به نام «اعین» شناخته می شد. وی با همان انحراف و رویگردانی از خط اهل بیت علیهم السلام مُرد. او روزگار امام حسن و امام حسین علیهما السلام را درک کرد. اعین یک دختر و ده پسر داشت که همگی از مسیر اهل بیت علیهم السلام منحرف و از آن رویگردان بودند. آنان روزگار امام سجاد و امام باقر علیهما السلام را درک کردند. دختر راهب نصرانی که کنیه اش «ام الاسود» بود به وسیله یکی از پرهیزگارانِ از اصحاب امام سجاد علیه السلام یعنی ابو خالد کابلی که همنشین و همقطار ابو حمزه ثمالی بود شیعه شد و در ایمان و محبت به اهل بیت علیهم السلام صادق و تنها زن شیعی از خاندان خود بود. او سبب شد تا هشت تن از برادرانش از جمله «زرارة بن اعین» که از اصحاب مورد وثوق امامان اهل بیت علیهم السلام بود و دو برادر دیگرش، یعنی «حمران بن اعین» و «بکیر بن اعین» شیعه شوند.

بدین ترتیب و با همت عالی و تلاش بی امان و خستگی ناپذیر یک زنِ صالح و مؤمن به نام «ام الاسود» ده ها تن از فرزندان و نسل آنان در شمار اصحاب و یاران امامان معصوم علیهم السلام تا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف درآمدند.

مرجع عالیقدر در ادامه فرمودند: امروزه که بیش از هزار سال از روزگار «ام الاسود» و برادرانش می گذرد، اما همیشه آنان را یاد می کنیم؛ چراکه روایات فراوانی از اهل بیت علیهم السلام در مسایل: نماز، روزه، حج، معاملات و کسب و کار و سایر امور به واسطه این نسل روایت شده و به ما رسیده است. تمام این برادران به وسیله خواهرشان «ام الاسود» هدایت شده و در مسیر روشن و حق قرار گرفتند.

در روز قیامت که زنان به حضور حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها می رسند «ام الاسود» نیز خدمت ایشان می رسد. حال اگر صدیقه کبری حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها از آنان بپرسند: چرا همانند «ام الاسود» نشدید، چه پاسخی خواهند داشت؟

توجه داشته باشید که زن، جهانی از انرژی و توانمندی است که اگر بخواهد به تنهایی می تواند امتی را هدایت و اصلاح کند.

حضرت آیت الله العظمی شیرازی در توضیح و تبیین مطلب فرمودند: مزد و پاداش بر پایه مشقت و سختی ها به انسان داده می شود، نه بر اساس تن آسایی و راحتی؛ زیرا تن آسایی و راحت طلبی پاداش و مزد ندارد، بلکه برای سختی ها پاداش در نظر گرفته و معیّن شده است. شما به سختی های هدایت دیگران تن دهید و آن را بر خود هموار سازید و بدانید که هدایت دیگران کاری آسان نبوده، بلکه کاری سخت و دشوار است، اما شما این کار سخت و پر مشقت را به عهده بگیرید و به انجام برسانید تا اجر و منزلت شما نزد خدای متعال فزونی یابد.

ایشان افزودند: اساس و بن پایه موفقیت دو چیز است و شما آقایان باید برای رسیدن به آن تلاش کنید:

یک) اندوخته و آمادگی عملی است. باید از تباه کردن فرصت 24 ساعته روزها بپرهیزید و در این فرصت ها وقت خود را به یادگیری مقدمات علوم اهل بیت علیهم السلام مانند: ادبیات عرب، صرف، بلاغت، لغت و منطق اختصاص دهید و آن را چنان که باید فراگیرید تا در مرحله بعدی بتوانید فقه، اخلاق، عقاید و سیره اهل بیت علیهم السلام را فراگیرید و با تاریخ گذشتگان آشنا شده و از آن مطلع شوید و بدین ترتیب و از این رهگذر خواهید توانست به اندوخته فراوان علمی دست یابید، بدانید که داشتن اندوخته علمی شما را در هدایت مردم بسیار یاری می کند.

امروزه جمعیت قاره آفریقا بیش از یک میلیارد نفر است. بدانید شما هستید که در هدایت آنان می توانید کارآمد باشید و هریک از شما می تواند در این زمینه مانند «ام الاسود» عمل کند، پس همت کنید و مطمئن باشید که موفق خواهید شد.

مرجع عالیقدر در ادامه تأکید کردند و فرمودند: اگر انسان واژه «تن آسایی» را بر برگه ای نوشته و بر آن خط بطلان بکشد حتماً موفق خواهد شد. کسی که تمام دغدغه اش آخرت باشد نیز موفق خواهد شد و عکس قضیه نیز صادق است. علمای صالح گذشته مثل: شیخ مفید، شیخ طوسی و امثال آنان ـ که رحمت خدا بر ایشان باد ـ مانند شما بوده اند، ولی با تلاش و کوشش به موفقیت دست یافتند؛ لذا هریک از شما باید تلاش کند تا به موفقیت نایل آید.

اگر انسان از دنیا برای آخرت خود نتواند با فعالیت بیشتر توشه بیشتر و بهتری برگیرد، حتماً و قطعاً با حسرت و افسوس سنگین و بزرگ وارد محشر خواهد شد.

دو) تقوای حقیقی است. هشیار باشید و اجازه ندهید که شیطان شما را آلوده کند. اگر چنین باشید موفق خواهید شد و سرور و مولایمان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف برای شما دعا خواهند کرد.

حضرت آیت الله العظمی شیرازی مدظله العالی در پایان سخنان راهگشای خود فرمودند: ان شاء الله به کربلای معلی مشرف شده و اربعین مقدس حسینی را درک خواهید کرد و از فیض زیارت امام حسین، حضرت ابالفضل، زیارت امیرمؤمنان و دیگر امامان معصوم علیهم السلام در کاظمین و سامرا فیض کامل خواهید برد.

توفیق روزافزون و همه جانبه خود و شما را از خدای منان مسئلت دارم. دعاگوی شما و ملتمس دعا هستم.

پس از جلسه سخنرانی، مرجع عالیقدر از میهمانان درباره چگونگی شیعه شدنشان و انگیزه شان برای شرکت در زیارت مقدس و میلیونی اربعین امام حسین علیه السلام جویا شدند.
 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.