LOGIN
بیانات
shirazi.ir
"مرجع عالي قدر در جمع حاجيان اعزامي:"
حاجيان بايد با خدا صادق باشند تا از توفيق الهي برخوردار شوند
کد 509
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 17 دی 1383 - 24 ذوالقعدة الحرام 1425

 

در آستانه ماه ذي الحجه، ماه حج، جمعي از زايران عراقي، لبناني، مغربي، تايلندي، هندي، بلژيکي، دانمارکي، نروژي و شماري از شهروندان ديگر کشورهاي اروپايي، پيش از عزيمت به سرزمين وحي با مرجع عالي قدر حضرت آية الله العظمي حاج سيد صادق حسيني شيرازي ديدار کردند. معظم له ضمن استقبال گرم از ميهمانان و خوشامدگويي، به مناسبت سفر ملکوتي شان طي سخناني فرمود: شما عزيزان عازم زيارت خانه خدا، حرم ملکوتي پيامبر اکرم صلي الله عليه وآله، صديقه کبري حضرت زهرا سلام الله عليها و امامان بقيع هستيد.

از خداي منان براي شما عنايت هاي ويژه حضرتش را مسئلت دارم.

معظم له افزود: پيش از شما ميليون ها انسان براي حج به آن سامان رفته اند و امسال نيز جمعيت ميليوني _ که شما نيز در شمار آنان هستيد_ به حج مي روند. آنچه در اين سفر معنوي داراي اهميت مي باشد اين است که حاجيان با دستان خالي باز نگردند، پس بينديشيد و کاري کنيد تا در شمار کساني قرار نگيريد که تهي دست از اين سفر قدسي باز مي گردند.

ايشان با اشاره به سفرهاي پسر مهزيار و توفيق ديدار او با امام زمان عجل الله تعالي فرجه الشريف فرمود: علي بن مهزيار در جواني به حج مشرف شد. او هماره از خدا مي خواست تا توفيق ديدار مولاي مان امام زمان عجل الله تعالي فرجه الشريف را به دست آورد و البته پس از چند سفر به ديدار حضرتش نايل آمد. البته ديگران نيز براي نيل به ديدار امام زمان عجل الله تعالي فرجه الشريف دعا مي کردند، اما توفيق يارشان نشد. شايان توجه است که علي بن مهزيار از آن رو به خواسته اش رسيد که در دعا و خواهش از حضرت باري تعالي راست گفتار و صادق بود.

پس انسانِ دعا کننده بايد با خدا و اهل بيت عليهم السلام از در راستي درآيد تا موفق شود، چه اين که توفيق از خداست، اما عوامل و اسباب در اختيار انسان است.

مرجع عالي قدر در جاي ديگري از سخنان خود فرمود: خدايمتعال انسان را از باورها و اعتقادات و نيز از شهوات و تمايلات نفساني برخوردار کرده و در مقابل، او را از عقل بهره مند نموده است. پر واضح است که عقل به باورها و اعتقادات ديني گرايش دارد و نفس به شهوات متمايل است. بنابراين بايسته هر انسان مؤمني است که باورها و اعتقادات پاک را _ که راه رستگاري در آن است_ بر تمايلات نفساني و شهوات خود مقدم دارد.

معظم له ميهمانان را به پاي بندي به اخلاص در راه خدا، آراسته شدن به اخلاق نيکو و کوشش، سفارش کرده، فرمود: هر يک از حاجيان که بتواند در موسم حج از موارد فوق بيشتر برخوردار شود، به همان نسبت به توفيق معنوي دست خواهد يافت.

وي افزود: بيش از دويست و پنجاه هزار نفر افتخار مصاحبت پيامبر و شنيدن حديث از حضرتش را يافتند، اما تعداد کساني که از آنان نامدار شدند بسيار اندک است. حقيقت اين است که روزي يکايک ما از اين دنيا خواهيم رفت. در اين صورت با چه رفتار و ابزاري مي توانيم نام خود را ماندگار و پايا کنيم؟

معظم له خود در پاسخ فرمود: تحقق اين امر در گرو صبر، اخلاص، کوشش و اخلاق در حد عالي است تا از اين رهگذر توفيق ساختن مسجد، مدرسه، مؤسسه هاي ديني و خدماتي را نصيب خود کنيم و آن گاه است که به طور شايسته از عهده وظيفه خود برخواهيم آمد.

آية الله العظمي شيرازي سخنان خود را اين گونه به پايان برد:

براي شما عزيزان دو سفارش دارم:

- همگي تان بکوشيد تا با دستان پر از اين سفر معنوي باز گرديد؛

- کاري کنيد و يادگارهايي از خود برجاي گذاريد تا پس از مرگ نام تان را ماندگار کند.

سپس از ايشان خواست تا مردم با ايمان و مظلوم عراق و ديگر مؤمنان ستمديده جهان را از دعا فراموش نکنند.

 

 

 

 

 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.